För att handla på Tvålköket måste Du ha fyllt 18 år. 

Ibland skickar vi gratis produktprover som exempelvis doftoljor. Om du är allergisk alternativt inte önskar att ta emot doftprover, vänligen meddela detta i samband med din beställning!

Priser
Alla priser är i svenska kronor och inkluderar 25% moms. Frakt tillkommer.
Frakt
Det är en fast fraktkostnad på 58 kr på alla beställningar under 500 kr. Alla beställningar över 500 kr skickas fraktfritt. Beställningar skickas med DHL till ditt närmaste ombud. Vänligen meddela om du önskar välja en specifik DHL ombud direkt vid din beställning.
Betalningsvillkor
Det finns fyra olika betalningsmöjligheter.

  • Billmate faktura. Om du väljer att betala med Billmate faktura så tillkommer en avgift om 25kr. Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot Billmate faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.
  • Mondido betalning med kort. Efter du har bekräftat din beställning på vår hemsida, blir du skickat vidare till en sida för säker betalning som hanteras via Mondido. Inga kostnader tillkommer.
  • Förskottsbetalning med SWISH. Du kan betala för din beställning direkt till vårt SWISH nummer 123 497 08 28. Ange ditt namn och ordernummer. Beställningen skickas när betalningen har bokförts på kontot.

Reklamation
Om du har mottagit felaktiga eller skadade var har du 14 dagars returrätt från det du har mottagit din beställning. Produkten/produkterna skall returneras i oöppnad förpackning tillsammans med följesedel eller faktura. Om paketet är trasigt vid uthämtningen reklamerar du detta direkt till DHL/Posten.
Returrätt
Om du ångrar din beställning har du 14 dagars returrätt. Du står själv för fraktkostnaden vid retur. Återbetalning görs endast om produkten/produkterna kommer tillbaka i oskadat skick. Leveranskostnaden återbetalas ej.
Leveranstid
Vi arbetar för att göra leveranstiden så kort som möjligt. Oftast skickas din beställning den dag vi har mottagit beställning alternativt påföljande arbetsdag. Under högtider (september-december) kan utskick av varor ta längre tid (upp till 5 arbetsdagar) på grund av många beställningar. Vi skickar ditt paket med DHL om du inte bor så nära att du vill hämta det själv. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av produkter och lagerförändring.
Outlösta paket
Om du inte hämtar ut ditt paket går det automatiskt tillbaka till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig de kostnader vi får för hanteringen av det outlösta paketet samt frakten.
Vi debiterar minimum 250: – per outlöst paket.

OBS! Vi tar inte ansvar för slutprodukter du skapar. Vi kan bara ge rekommendationer. Vänligen kontakta oss om du har frågor angående ingredienser.