Med passion för tvåltillverkning

Jag som står bakom företaget heter Sofia och har alltid tyckt om att pyssla – sy, sticka, renovera möbler m.m. När jag för några år sedan läste i tidningen att man kunde göra egna tvålar beställde jag mina första kit från utlandet på en gång och gjorde mina första tvålar. Jag började läsa mycket om råvaror, hittade olika bloggar och förstod att det inte bara är tvål man kan göra. Det går även att göra egna krämer, läppcerat, badbomber, ljus och massa annat.

Jag insåg ganska snabbt att det inte fanns någon leverantör för en så specifik hobby så jag bestämde mig då för att starta en webbshop med råvaror, inspiration, instruktioner och blogg.

Sen november 2011 har Tvålköket skickat mängder av paket till pysselsugna tvål och ljusmakare runt omkring i Sverige.

Hos oss på Tvålköket hittar du råvaror om du vill göra egen tvål, spa-produkter, mineralsmink eller hudvård. Vi har Sveriges bredaste sortiment av kvalitetsdoftoljor för tillverkning av tvålar, hudvård och doftljus. Vill du göra egna ljus så har vi ett brett sortiment av produkter för ljustillverkning, bland annat sojavax, stearin, bivax, olika vekar, burkar och tillbehör.

Att göra själv är en växande trend och hobby. Att göra egen hudvård, tvål och ljus är något man sällan tröttnar på då det finns så mycket man undersöka, testa och göra.

På sidan om har jag fortsatt att laborera med mina egna handgjorda produkter och fyra år senare var jag redo att börja sälja. Hösten 2015 lanserade vi vår egen produktserie som tillverkas under Tvålkökets namn. Idag kan vi erbjuda doftljus, doftpinnar, vispad tvål, bodybutter, skrubb och kallrörd tvål. Våra färdiga produkter finns att beställa här på hemsidan men även hos olika återförsäljare runt omkring i landet.

Kontakta oss om du är intresserad av att vara återförsäljare av våra produkter eller funderar på private label produkttillverkning och doftprofilering.

Produkter som säljs på sidan är inte testade på djur.

Välkommen till en värld av handgjorda tvålar, hudvård och doftljus!

Vänligen,

Sofia