Designa er signaturdoft!

Att arbeta med varumärken och doft är både roligt och ett effektivt marknadsföringsverktyg.  Via doft skapas både starka minnen och upplevelser hos människan. Anledningen till att dofter är så effektfulla är att de är kopplade till kroppens mest grundläggande funktioner.

För att lyckas skapa den optimala kundupplevelsen med ert varumärke är det viktigt att involvera alla människans fem sinnen. De flesta företag arbetar idag med en logotyp, en melodi och kanske en textur. Att arbeta med doft i marknadsförings syfte är hos de allra flesta företag fortfarande en mycket underutvecklad möjlighet.  Så vill du öka kraften hos ditt varumärke föreslår vi att ditt företag också börjar använda doft som en kommunikationskanal.

Våra mest populära produkter är idag produkter som sprider doft i ett rum så som doftljus eller ”doftpinnar”. Tillfällena är dock oändliga, det finns möjligheter att doft sätta allt från möbler till Body lotion.

Vi har flera olika förslag till er som vill arbeta med dofter.

Hur doftar ert varumärke?

Vår mest komplexa process är när vi utvecklar en signaturdoft tillsammans med kunden. I arbetet med att utveckla en egen unik doft utgår vi ifrån företagets kärnvärden. Tillsammans utvecklar vi doften i ett eller flera möten då en så kallad doftcasting tar plats. Vi har 1000-tals möjligheter att möta speciella önskningar då vårt doftbibliotek är mycket välutvecklat.

Vi arbetar med hållbara och miljövänliga material, ekologisk eterisk olja och ftalat och allergenfri parfymolja.

Let´s go!

I arbetet att utveckla en signaturdoft bestämmer kunden allt från formgivning på förpackning till produktens utseende.

Välkommen att kontakta oss med offfertförfrågan på privatelabel@tvalkoket.se.